Mr. P
果物「ポーポー」が出回る季節になってきました。
ポポーを口にした経験のある方が稀に、スペルミン的なニオイのやつ?
と仰られることがありますが、それは過熟してしまったポポーが放つ香り。
熟れ始めがベストなんです、この子。
だから、そうなる前にサクッと仕込み・加工をしまーす。
今年も、ポポーのカクテル、よろしくどーぞ ♪
ポーポーの香気成分コピペ
Volatile components of pawpaw (Asimina triloba Dunal.) fruit were mainly ethyl esters (hexanoate, 50.2%; octanoate, 19.3%; butanoate, 8.5%; and decanoate, 1.3%) which were accompanied by methyl esters (butanoate, hexanoate, octanoate, geranate, decanoate, and farnesate). Butane-2,3-diol monoesters (butanoate, hexanoate, and octanoate) and 3-hydroxybutan-2-one (acetoin) esters (acetate, butanoate, hexanoate, and octanoate) were also detected, and these esters except 3-acetoxybutan-2-one were reported to be present in nature for the frst time. In addition, the effect of fruit maturity on volatile aroma composition was examined.
文字色を変えたやつが、ポポーのムオッとなる香気成分で正解ですか?
スペルミンではないってさ。